Prijzen

Eerst en vooral een praktische tip: om onnodige kosten te vermijden kunt u bij de dienst of instelling waarvoor u de vertaling(en) nodig heeft, best eerst proberen te achterhalen welke documenten precies beëdigd vertaald moeten worden. Voor beëdigde vertalingen bestemd voor het buitenland kunt u ook al uitzoeken of een legalisatie voor het buitenland of apostille voor uw originele documenten en de vertaling(en) nodig is.

De prijzen van vertaalopdrachten worden bepaald aan de hand van verschillende factoren: de talencombinatie, het volume van de te vertalen tekst, de complexiteit van de tekst, de dringendheid van de opdracht, of het een vrije vertaling betreft of een beëdigde vertaling. In bepaalde gevallen, bij vertalingen bestemd voor het buitenland, heeft u misschien ook legalisaties nodig van de vertalingen. Op verzoek van klanten zorgen wij ook voor de digitalke legalisatieprocedure bij de FOD Buitenlandse Zaken in Brussel. Omdat deze factoren bij elke opdracht verschillend zijn, kunnen we niet werken met een prijslijst met standaardtarieven.

Voor iedere potentiële vertaalopdracht bezorgen wij onze klanten daarom steeds een vrijblijvende offerte en een schatting van de leveringstermijn. Om een concurrentiële offerte op maat te kunnen opstellen, moeten wij eerst een goed zicht hebben op de te vertalen tekst.

Bezorg ons daarom een duidelijk leesbare scan (pdf-bestand) (desnoods een fotobestand van goede kwaliteit) of kopie van uw documenten. Vermeld daarbij steeds ook de talencombinatie (van welke taal naar welke taal) u een vertaling nodig heeft, of deze vertaling beëdigd moet zijn, of u een legalisatie voor het buitenland nodig zou hebben en de gewenste leveringsdatum.

U kunt uw documenten sturen naar:

per mail: [email protected]
via WhatsApp: 0495 66 67 57 of 0495 92 30 96
online: laad een scan of fotobestand van uw document(en)) op via het contactformulier
per post: (verstuur geen originele documenten per post, een goede fotokopie volstaat) naar het adres: Translatica VOF, Leuvensesteenweg 2, 3290 Diest.

Meer informatie of een afspraak maken?