Over ons

Translatica VOF werd opgericht in 2017. Oprichters en zaakvoerders Henri Boghe en Anna Raczkowska dragen beiden de titel van beëdigd vertaler-tolk en hebben veel ervaring met beëdigde vertalingen.

Henri Boghe is sinds 1994 actief in de vertaalsector. In 1996 legde hij de eed af als beëdigd vertaler en tolk Nederlands, Frans, Pools en Russisch. In 2012 werd hij eveneens beëdigd als vertaler en tolk voor het Engels.

Anna Raczkowska legde in 2002 de eed af als beëdigd vertaler en tolk Pools en Nederlands. Ze is sindsdien actief op de vertaalmarkt. In 2013 werd ze ook beëdigd als vertaler en tolk voor het Frans.

Voor talen waarvoor we niet zelf de nodige taalcompetenties en erkenning hebben, werken we samen met beëdigde vertalers die beschikken over de nodige expertise en ervaring voor hun talencombinatie. Wij helpen voor meer dan 40 talen.

Iedere vertaalopdracht die u ons toevertrouwt, wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. We springen vertrouwelijk om met uw documenten en andere te vertalen teksten en houden ons aan de deontologische code van het beroep van beëdigd vertaler. Voor iedere opdracht garanderen wij een waarheidsgetrouwe, kwalitatieve vertaling.

Meer informatie of een afspraak maken?